به نقل از سایت اخبار خودرو :
سخنگوی آتشنشانی تهران گفت: اینگونه نیست که یک خودرو به سرعت پس از وقوع حریق دچار انفجار شود، اگر شعله به باک رسیده و از آن خارج شود، خطر انفجار وجود ندارد اما اگر ...
سید جلال ملکی درباره امکان انفجار یک خودرو پس از وقوع آتشسوزی اظهار کرد: انفجار باک بنزین دور از دسترس نیست، اگر خودرو، استاندارد و به روز باشد، معمولاً انفجار باک بنزین روی نمیدهد البته در صورتیکه باک، شیلنگها، بست و اتصالات دستکاری نشده باشد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: اگر هرگونه قطعات خودرو مانند سیستم برق یا سیستم گاز در خودروهای گازسوز به صورت خودسر دستکاری شود و تغییرات در آن صورت گیرد، بروز حادثه در خودرو محتمل میشود.
وی تصریح کرد: با تکان خوردن بنزین در باک خودرو گاز متصاعد میشود و باکهای خودرو معمولاً منافذی برای تخلیه گازهای بنزین دارند به همین خاطر به طور معمول اطراف باک خودرو، بوی بنزین استشمام میشود.
این کارشناس سازمان آتشنشانی خاطرنشان کرد: در صورت فرسودگی باک بنزین و عدم توانایی خروج گازهای متصاعد شده از آن، احتمال بروز حوادث خودرو بالا میرود.
ملکی افزود: البته اینگونه نیست که یک خودرو به سرعت از وقوع حریق دچار انفجار شود، اگر شعله به باک رسیده و از آن خارج شود، خطر انفجار وجود ندارد، خطر انفجار زمانی وجود دارد که راههای خروج گازها بسته شده، باک داغ و داغتر و مایع بنزین به بخار تبدیل شود و راهی نیز برای خروج گاز وجود نداشته باشد.
سخنگوی آتشنشانی تهران از شهروندان خواست همیشه جوانب احتیاط را رعایت کنند و در صورت بروز حریق خودرو، با حفظ فاصله ایمن نسبت به اطفای حریق با خاموشکنندههای دستی تا زمان رسیدن نیروهای آتشنشانی اقدام کنند.